Translate

divendres, 1 de novembre del 2013

PASTÍS DE PASTA FULLADA AMB VERDURES SALTEJADES



PASTÍS DE PASTA FULLADA AMB VERDURES SALTEJADES


Ingredients principals :
1 planxa de pasta fullada
1 Albergínia
1 Carbassó
3 Tomàquets frescos de branca
2 Cebes tendres
1 manat d'espàrrecs verds frescos
1 Xile
100 gr de formatge tendre
1 Ou
Oli d'oliva verge
Sal
Preparació de la recepta.
En primer lloc, pre-escalfem el forn a 180º C.
A continuació, trossegem les verdures i les
saltegem en una paella amb oli d'oliva i un polsim de sal.
Seguidament, preparem la pasta fullada. Per a això, en
una cassola posem un paper de forn, i sobre aquest
col·loquem la planxa de pasta fullada. Li donem la forma
del recipient fent una espècie de niu.
Disposem les verdures damunt de la pasta fullada i
tanquem els costats deixant un buit en el centre.
Batem l'ou i ho untem sobre la pasta fullada i les
verdures. Disposem unes rodanxes de formatge per
damunt.
Per finalitzar el posem al forn durant 15-20 minuts fins que la pasta fullada tingui un agradable color daurat.
Quan estigui llesta, retirem el pastís del forn.
Emplatem i servim.

Aquesta recepta és del  cuiner Nicola Poltronieri.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada