Translate

diumenge, 3 de novembre del 2013

ARRÒS FIRES




 
ARRÒS DE FIRES

INGREDIENTS PERA SIS PERSONES

750gr. Arròs
un carbassó
una albergínia
un pebrot vermell
dos cebes
dos alls
un quart de pollastre
300gr. De conill
300gr. De costella de porc.
Set salsitxes
Oli ,sal, pebre i dues cullerades de tomàquet fregit.

Començarem posant oli a la cassola i fregint tota la vianda quan sigui daurada la traurem del foc, posarem les verdures tallades a trossets , començarem per la ceba, pebrot albergínia i carbassó.
Quan estigui tot a punt posarem las dues cullerades de tomàquet la vianda li donarem unes voltes i posarem la arròs quan sigui perlat li afegirem l’aigua dos parts i mitja per una de arròs, remenarem i rectificarem de sal i pebre i el deixarem coure 17 minuts aproximadament reposar i servir.

AQUEST ES EL MEU ARRÒS DE FIRES 2013 BON PROFIT!





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada