ARRÒS
DE FIRES
INGREDIENTS
PERA SIS PERSONES
750gr.
Arròs
un
carbassó
una
albergínia
un
pebrot vermell
dos
cebes
dos
alls
un
quart de pollastre
300gr.
De conill
300gr.
De costella de porc.
Set
salsitxes
Oli
,sal, pebre i dues cullerades de tomàquet fregit.
Començarem
posant oli a la cassola i fregint tota la vianda quan sigui daurada la traurem
del foc, posarem les verdures tallades a trossets , començarem per la ceba,
pebrot albergínia i carbassó.
Quan
estigui tot a punt posarem las dues cullerades de tomàquet la vianda li donarem
unes voltes i posarem la arròs quan sigui perlat li afegirem l’aigua dos parts
i mitja per una de arròs, remenarem i rectificarem de sal i pebre i el deixarem
coure 17 minuts aproximadament reposar i servir.
AQUEST
ES EL MEU ARRÒS DE FIRES 2013 BON PROFIT!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada