Translate

dimecres, 20 de desembre del 2017

                         PIT DE GALL D'INDI WELLINGTON




INGREDIENTS:

un pit de gall d'indi d'uns 1.100 gra

ceps o xampinyons porto-belo

bei-con fumat

melmelada de fruits vermells

dues planxés de pasta fullada

un ou batut

sal, pebre, oli, romaní

Primer rentarem el pit, sense ossos li farem un tall i el farcirem amb melmelada,

tancarem amb uns escuradents i el posarem al forn amb una safata uns 40 minuts a 180 °c i deixarem refredar.

Anirem per preparar els bolets amb el bei-con fumat, tallarem el bei-con amb talls d'un centímetre posarem amb una paella un minut i després afegirem els bolets tallats igual sal i pebre i deixarem fins que perdin tota l'aigua reservarem i deixarem refredar.

Per preparar la salsa, rentarem, els ossos i els posarem amb una safata al forn un ratx d'oli, sal i pebre uns 30 minuts a 180ºc, després els posarem amb una olla junt amb les verdures pel caldo cobrirem amb aigua mineral uns 2l i deixarem bulli fins a reduir fins la meitat colarem, posarem amb un cassó fins que tinguem una salsa consistent aprox. reduir fins a la meitat la deixarem a punt de sal i pebre.

Anirem a preparar el pit, posarem i un planxa de pasta de full sobre el mabre amb una mica de farina i l'estirarem i posarem els bolets amb el bei-con i a sobre el pit treure'm els escuradents, cobrirem el pit amb els bolets i bei-con i li posarem l'altra planxa de full per sobre sella rem pintarem amb l'ou batut

i al forn 50 minuts a 180ºc traurem i servirem amb la salsa, a talls de 2 cm

Ingredients per la salsa espanyola (fondo de carn)

un kg ossos de vedella

carcassa de pollastre un parell

verdures pel caldo

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada