PIT DE GALL D'INDI WELLINGTON
INGREDIENTS:
un pit de gall d'indi d'uns 1.100 gra
ceps o xampinyons porto-belo
bei-con fumat
melmelada de fruits vermells
dues planxés de pasta fullada
un ou batut
sal, pebre, oli, romaní
Primer rentarem el pit, sense ossos li farem un tall i el farcirem amb melmelada,
tancarem amb uns escuradents i el posarem al forn amb una safata uns 40 minuts a 180 °c i deixarem refredar.
Anirem per preparar els bolets amb el bei-con fumat, tallarem el bei-con
amb talls d'un centímetre posarem amb una paella un minut i després
afegirem els bolets tallats igual sal i pebre i deixarem fins que perdin
tota l'aigua reservarem i deixarem refredar.
Per preparar la salsa, rentarem, els ossos i els posarem amb una safata al forn un ratx d'oli, sal i pebre uns 30 minuts a 180ºc, després els posarem amb una olla junt amb les verdures pel caldo cobrirem amb aigua mineral uns 2l i deixarem bulli fins a reduir fins la meitat colarem, posarem amb un cassó fins que tinguem una salsa consistent aprox. reduir fins a la meitat la deixarem a punt de sal i pebre.
Anirem
a preparar el pit, posarem i un planxa de pasta de full sobre el mabre
amb una mica de farina i l'estirarem i posarem els bolets amb el bei-con i a sobre el pit treure'm els escuradents, cobrirem el pit amb els bolets i bei-con i li posarem l'altra planxa de full per sobre sella rem pintarem amb l'ou batut
i al forn 50 minuts a 180ºc traurem i servirem amb la salsa, a talls de 2 cm
Ingredients per la salsa espanyola (fondo de carn)
un kg ossos de vedella
carcassa de pollastre un parell
verdures pel caldo
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada