Translate

dimarts, 19 de novembre del 2013

CALAMARS AMB PATATES I PÈSOLS





CALAMARS AMB PATATES I PÈSOLS

Ingredients per sis persones:
1kgr de patates
1kgr de calamars
500grde  pèsols
3 cebes
3 cullerades de tomàquet fregit
3 fulles de llaurer
Sal i pebre
Primer picarem les cebes ben fines i posarem una cassola al foc amb quatre cullerades d'oli d'oliva, quan sigui calent tirarem la ceba amb una mica de sal, llavors quan agafi color posem el tomàquet, remenem perquè no sens cremi, tot seguit posem els calamars a talls i amb rodelles, si fossin molt petits els posem sencers, remenem a foc suau uns quinze minuts, cobrim amb aigua, posem el llaurer i quan comenci a bullir posem les patates i els pèsols que bullin fins que estiguin cuits, rectificarem de sal i pebre i deixarem reposar i servirem.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada