Recepta de Crema de Carbassa i Pastanaga
Una de les formes més habituals de preparar la Crema de carbassa és acompanyada amb pastanaga, això el converteix en un plat molt nutritiu gràcies a la gran quantitat de verdures que porta.
Ingredients per 6 comensals:
- Una carbassa de 900 grams
- Pastanaga, 300 grams
- Patata, 300 grams
- Un porro i una ceba
- 1l d'aigua
- Oli d'oliva
- Sal
- Pebre
Preparació :
Comencem pelant i tallant el porro i la ceba a talls petits, ho posem amb una olla ràpida i ho tirem tot junt durant diversos minuts, amb l'oli ben calent.
A continuació procedim a pelar i tallar la carbassa en quadrats petits, la pastanaga a rodanxes, i les patates a trossos i ho posem tot junt amb el porro i la ceba, ho deixem coent almenys deu minuts. Cobrim amb l’aigua, tanquem l’olla ràpida i amb vint minuts ja està. Ho triturem amb la batedora elèctrica fins a obtenir una crema espessa, rectifiquem de sal i es pot posar crema de llet o nata i ho servim calent.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada