RECEPTA PLUM-CAKE DE CARBASSÓ
Ingredients:
500 gr. de
carbassó
250 gr. de
ceba
250 ml. de
nata per cuinar o llet
5 ous
Sal, pebre,
oli d’oliva suau
Posem una
paella amb tres cullerades d’oli i fem la ceba fins que sigui ben tova colem la ceba i reservem, fem el mateix amb el carbassó, batem els ous amb la
llet o nata i barregem tota la ceba i
el carbassó,
rectifiquem de sal i pebre i encenem el
forn a 180ºC .
Preparem un
motlle de plum-cake de 30 cm, untem amb una mica d’oli i col·loquem
unes tires fines de carbassó cobrint-lo tot amb la barreja i ho posem al forn al bany maria entre 45min. i 60min.
Punxem per
mirar que estigui cuit, deixem refredar i desemmotllem, servim fred acompanyat d'-una salsa de tomàquet , formatge ,
maionesa o el que més us agradi.
BON
PROFIT.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada