Translate

dijous, 26 de juny del 2014

PLUM-CAKE DE CARBASSÓ









RECEPTA PLUM-CAKE DE CARBASSÓ
Ingredients:
500 gr. de carbassó
250 gr. de ceba
250 ml. de nata per cuinar o llet
5 ous
Sal, pebre, oli d’oliva suau
Posem una paella amb tres cullerades d’oli i fem la ceba fins que sigui ben tova colem la ceba i reservem, fem el mateix amb el carbassó, batem els ous amb la llet o nata i barregem tota la ceba i el carbassó, rectifiquem de sal i pebre i encenem el forn a 180ºC .
Preparem un motlle de plum-cake de 30 cm, untem amb una mica d’oli i col·loquem unes tires fines de carbassó cobrint-lo tot amb la barreja i ho posem al forn al bany maria entre 45min. i 60min.
Punxem per mirar que estigui cuit, deixem refredar i desemmotllem, servim fred acompanyat d'-una salsa de tomàquet , formatge , maionesa o el que més us agradi.
BON PROFIT.     

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada