
RECEPTA
Ingredients:
150 gr. de mantega a temperatura ambient.
150 gr. de sucre glaç.
30 gr. de llet amb pols.
1 cullerada d'extracte de vainilla.
375 gr. de farina.
1 cullerada de maizena.
1 culleradeta de llevat en pols.
Preparació:
Batre la mantega amb el sucre glaç durant 5 minuts fins que blanquegi.
Afegir l'ou, la llet, extracta de vainilla i batre un minut mes.
Posar la farina el llevat i la maizena pastar fer una bola i posar a la nevera ½ hora.
Posar sobre del mabre estirar amb corró (1/2 cm de gruix) i tallar les galetes amb un motlle.
Posar-les amb una safata a la nevera 10 minuts escalfar el forn a 160ºc.
Enfornar 15 minuts o fins que agafin color refredar amb una reixeta guardar amb una caixa de llauna.
Recepta de Donna Hay
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada