








Pits de pollastre farcides de pernil dolç i formatge i
embolicades amb bacon
Ingredients:
3 pits de pollastre, pernil dolç, formatge tendre, bacon fumat, cebes, alls, sal, pebre, oli, brandi o vi blanc, brou de pollastre o carn i fil per bridar.
Primer de tot agafarem els pits i les obrirem fen dos talls, com a la foto (i si no, li direm al carnisser que ens ho faci) posem sal i pebre, col·loquem el pernil i a sobre el formatge fem un rull i posem el bacon per sobre i lliguem com si fos un tall rodó.
Piquem la ceba i posem la cassola al foc quan sigui calenta llencem un raig d’oli i posem els pits un minut només perquè agafi color, les traiem i posem la ceba i els alls, quant sigui daurada hi posem el brandi i deixem reduir, afegim el brou i tornem a posar els pits a la cassola i baixem el foc i les anem donant la volta durant deu minuts, les traiem i les deixem refredar, tallem el cordill i amb comte les fem a rodelles, les tornem a posar a la cassola i amb cinc minuts fen Xup Xup i llestes per servir.
Ingredients:
3 pits de pollastre, pernil dolç, formatge tendre, bacon fumat, cebes, alls, sal, pebre, oli, brandi o vi blanc, brou de pollastre o carn i fil per bridar.
Primer de tot agafarem els pits i les obrirem fen dos talls, com a la foto (i si no, li direm al carnisser que ens ho faci) posem sal i pebre, col·loquem el pernil i a sobre el formatge fem un rull i posem el bacon per sobre i lliguem com si fos un tall rodó.
Piquem la ceba i posem la cassola al foc quan sigui calenta llencem un raig d’oli i posem els pits un minut només perquè agafi color, les traiem i posem la ceba i els alls, quant sigui daurada hi posem el brandi i deixem reduir, afegim el brou i tornem a posar els pits a la cassola i baixem el foc i les anem donant la volta durant deu minuts, les traiem i les deixem refredar, tallem el cordill i amb comte les fem a rodelles, les tornem a posar a la cassola i amb cinc minuts fen Xup Xup i llestes per servir.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada