





Fetuccini a
la carbonarà
Ingredients:
500 gr. de
fetuccini al ou
500 gr. de
secret de porc ibèric
4 ous
2 cebes
2 alls
200 gr.
formatge rallat parmesà
Oli d’òliba
sal pebre negre molt
Preparació:
1. Tallem el secret a, daus salpebrem i el
fregim a la paella amb oli ben calent, retirem i posem la ceba tallada ben fina
i els alls sencers, quan sigui daurat retirem del foc traiem l’oli sobrant i
posem la carn tanquem al foc.
2. Posem una olla al foc amb 5 litres d’aigua i bullim la pasta amb el meu cas només 5 minuts jo poso unes fulles de llorer.
3. Eixatem els ous, salpebrem i posem el formatge rallat fem una crema, reservem.
4. Posem la pasta cuita a la paella amb unes pinces, afegim la crema i remenem a foc suau no té que esta sec te que quedar cremós i servim amb pebre molt al moment.
2. Posem una olla al foc amb 5 litres d’aigua i bullim la pasta amb el meu cas només 5 minuts jo poso unes fulles de llorer.
3. Eixatem els ous, salpebrem i posem el formatge rallat fem una crema, reservem.
4. Posem la pasta cuita a la paella amb unes pinces, afegim la crema i remenem a foc suau no té que esta sec te que quedar cremós i servim amb pebre molt al moment.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada