PASTIS XOCOLATA BLANCA
INGREDIENTS:
150 g. Farina
250 g. Sucre
150 g. Mantega
360 g. Xocolata blanca postres
100 ml. Nata
Melmelada d’albercoc
6 Ous
Fruita per decorar
Posem el forn amb marxa a 180° dalt i baix, preparem dos
motlles de 20 cm amb mantega i enfarinem, posem amb un bol la mantega i el
sucre i muntem amb les vari-les, separem
les clares dels rovells i afegim al bol fonem la meitat de la xocolata i posem
al bol i seguim batent, muntem les clares i les afegim sense que baixi la massa
posem la farina tamisada fen moviments de dalt a baix i repartim la massa amb
dos motlles de 20 cm posem al forn a 180°, durant 45 minuts, punxem amb un
palet i si esta cuita trèiem i deixem
refredar, posem la melmelada sobre un i l'altre a sobre, fonem la xocolata amb
la nata i cobrim posarem una safata per recuperar la xocolata jo e posat
el pastis a sobre d'una reixeta, després el podeu decorar com vulgueu.
Origen: La cucharita del postre.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada