Ingredients massa brisa: 250gr farina, 125gr sucre, 100gr mantega i un ou. Per la compota quatre pomes 300ml. aigua, 200gr.sucre. Dues pomes tallades a lamines mantega i sucre per el acabat del pastis. Preparem la massa i la farina amb un bol junt amb la mantega i el sucre barregem i afegim un ou batut fem una bola i reservem a la nevera. Preparem la compota amb un bol al foc amb el sucre i la aigua quan bulli posem les pomes tallades a daus, 15 minuts i parem el foc i deixem refredar, triem la massa de la nevera la estirem amb un corro i la posem amb un motllo rodo posem uns cigrons i la posem al forn 15 minuts a 180gr dalt i baix, posem la compota ben escorreguda i les pomes tallades a lamines pintem amb mantega i posem sucre per sobre i enfornem a 180gr durant 35 minuts dalt i baix triem deixem refredar pintem amb gelatina i servim.
Translate
dimecres, 12 d’octubre del 2016
Pastis de poma amb compota i base massa brisa.
Ingredients massa brisa: 250gr farina, 125gr sucre, 100gr mantega i un ou. Per la compota quatre pomes 300ml. aigua, 200gr.sucre. Dues pomes tallades a lamines mantega i sucre per el acabat del pastis. Preparem la massa i la farina amb un bol junt amb la mantega i el sucre barregem i afegim un ou batut fem una bola i reservem a la nevera. Preparem la compota amb un bol al foc amb el sucre i la aigua quan bulli posem les pomes tallades a daus, 15 minuts i parem el foc i deixem refredar, triem la massa de la nevera la estirem amb un corro i la posem amb un motllo rodo posem uns cigrons i la posem al forn 15 minuts a 180gr dalt i baix, posem la compota ben escorreguda i les pomes tallades a lamines pintem amb mantega i posem sucre per sobre i enfornem a 180gr durant 35 minuts dalt i baix triem deixem refredar pintem amb gelatina i servim.
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada