Translate
dissabte, 7 de gener del 2017
BRAÇ DE MARISC
Ingredients: 6 ous,6 cullerades de farina reposaria,6 culleradetes de sucre de postre,un xic de sal, 1/2 sobre llevat royal.
Per al farcit: 1/2 kg de llagostins, 6 barretes de surimi i salsa rosa.
Primer farem el pa de pessic, encendrem el forn a180°, separarem les clares i les muntarem amb les barates a punt de neu tirant un xic de sal, batrem els rovells amb el sucre i barrejarem tot després afegirem la farina i el llevat amb conte perquè nos sens baixi i posarem amb una safata de forn ben repartit i tindrem entre 15 o 20 minuts. quan sigui cuit l'enrotllarem amb un drap humit i deixarem refredar.
Prepararem el farcit, bullirem els llagostins i quan siguin freds els pelarem i tallarem a talls petits junt amb el surimi, posarem amb un bol junt amb la salsa rosa, desenrotllarem el braç i posarem el farcit, tornarem a enrotllar, guardarem a la nevera i quan sigui fred banyarem amb la salsa rosa decorarem i guardarem a la nevera fins el moment de servir.
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada